Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Parkskolens logo
Mobil menu

Om skolen

Parkskolen er beliggende i Struers vestlige del - nær byens sportscenter og idrætsanlæg Struer Energi Park. Skolen modtager elever fra 0. til 9. klassetrin. Parkskolens værdier er kvalitetkreativitettrivsel og internationalt perspektiv

Kreativitet 
Kreativitet er for os evnerne til at se muligheder og udtrykke sig på mange forskellige måder. I skolens dagligdag udvikler vi vores evner til at tænke i nye baner, se alternative løsninger og give eleverne mulighed for at lære forskellige udtryksformer. 

Kvalitet 
Parkskolen er kendetegnet ved, at alle skolens parter yder en indsats præget af kvalitet. Ved kvalitet forstår vi høj faglighed i de mange opgaver på en skole. Uanset opgavens størrelse skal vores løsninger være ordentlige og præget af indsigt og engagement. 

Trivsel 
På Parkskolen ønsker vi, at det går alle børn bedst muligt. De seks vigtige brikker systematiserer skolens fælles trivselsindsats. Parkskolen har et ressourcecenter for elever med behov for ekstra støtte. Ressourcecenteret har skolehunden Vitus, som skaber tryghed hos eleverne. Trivsel for os er tryghed ved at være på skolen og følelsen af at være en værdsat del at et forpligtende, gensidigt fællesskab.

Internationalt perspektiv 
På Parkskolen rettes blikket ud over landets grænser med troen på, at fremtiden byder på større samarbejde med det meste af verden. Kendskab til andre kulturer indgår i skolens undervisning og skolen samarbejder med skoler i andre lande. Overbygningselever kan vælge skolens internationale linje, hvor engelsktalende lærere underviser i de naturvidenskabelige fag og engelsk og dansktalende lærere underviser i de øvrige fag. Det faglige indhold og undervisningen på den internationale linje lever op til kravene i dansk læseplan og eleverne er fuldt kvalificerede til at gå op til folkeskolens afgangsprøve.  

Dokumenter

Folder I-linjen version 2_0.pdf

Shape Created with Sketch.

De seks vigtige brikker - Parkskolen_0.pdf

Shape Created with Sketch.