Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Parkskolens logo
Mobil menu

Webtilængelighed

I Struer Kommune bestræber vi os på at gøre vores hjemmesider så tilgængelige som muligt for alle – uanset dine forudsætninger for at begå dig digitalt. 

At en hjemmeside er tilgængelig vil blandt andet sige, at brugere, som anvender hjælpeværktøjer til navigation og oplæsning af indhold, kan få adgang til det fulde indhold på hjemmesiden. Vi arbejder også med den sproglige formidling, farver, billeder og menustruktur, så flest muligt kan finde rundt og forstå indholdet så godt som muligt. 

Hjemmesiderne for folkeskolerne i Struer Kommune er leveret af KOMBIT og Netcompany, som har udviklet dem efter moderne standarder og lovgivning for tilgængelighed. 

Men hvis du alligevel oplever, at skolens hjemmeside er svær at bruge, vil vi meget gerne høre fra dig på kommunikation@struer.dk. Så kan du hjælpe os med at gøre vores hjemmesider endnu mere tilgængelige. 

Skolens hjemmeside har en lovpligtig webtilgængelighedserklæring, som beskriver hvilke elementer på hjemmesiden, der ikke er tilgængelige. Den finder du her: https://www.was.digst.dk/parkskolen-struer-aula-dk